14
Nov

Νομικό σημείωμα

NOMIKO ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η ιστοσελίδα αυτή του δικηγορικού γραφείου «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου έχοντας χαρακτήρα και σκοπό ενημερωτικό ως προς το ιστορικό του γραφείου, τους συνεργάτες και τις υπηρεσίες που παρέχει, χωρίς να δεσμεύει ή να δημιουργεί οποιαδήποτε υποχρέωση ανάμεσα σε αυτήν και το χρήστη.

Το δικηγορικό γραφείο έχει την έδρα του στην Αθήνα, επί της οδού Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ. 126 και προσφέρει τις υπηρεσίες μόνο εκεί. Η οποιαδήποτε αναφορά στον διαδικτυακό τόπο σε οποιοδήποτε ζήτημα (ιδίως και όλως ειδικώς αναφορές σε παρεχόμενες υπηρεσίες ή πληροφορίες παντός είδους, αναφορές σε προσόντα ή εμπειρία οποιουδήποτε συνεργάτη, σε ζητήματα του δικηγορικού γραφείου να παράσχει οποιασδήποτε μορφής υπηρεσία ή να επιλύσει οιοδήποτε ζήτημα) σε καμία περίπτωση δεν συνιστά ούτε δύναται να αποτελέσει νομική συμβουλή ή παροχή νομικής υπηρεσίας οποιασδήποτε μορφής. Το Δικηγορικό Γραφείο και οποιοσδήποτε από τους συνεργάτες του δεν έχει, ούτε δύναται να θεωρηθεί υπό οιεσδήποτε συνθήκες ότι έχει, οποιαδήποτε ευθύνη.

Οι χρήστες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η παροχή νομικών υπηρεσιών ή συμβουλών από το δικηγορικό γραφείο και από οποιονδήποτε συνεργάτη αυτού δύναται να λάβει χώρα μόνο κατόπιν επίσκεψής τους με ραντεβού στην έδρα του γραφείου, όπου θα εκθέσουν το θέμα που τους απασχολεί, καταθέτοντας τα σχετικά αναγκαία έγγραφα. Εκεί, θα γίνει εκτίμηση της υποθέσεώς τους και των δυνατοτήτων εξέλιξης και επίλυσης αυτής, καθώς και ρητής συμφωνίας των μερών για ανάληψη του χειρισμού της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Το δικηγορικό γραφείο «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» μέσω της ιστοσελίδας του μπορεί να ζητήσει από τους χρήστες να δηλώσουν προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, προκειμένου να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά μαζί του.

Το δικηγορικό γραφείο συλλέγει τις πληροφορίες αυτές για να ανταποκριθεί στην επικοινωνία, στα αιτήματα για εργασία και τις υπηρεσίες που ζητούν οι χρήστες. Σε κάθε περίπτωση οι χρήστες αναγνωρίζουν ότι απόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του γραφείου να αποφασίσει όλως αναιτιολογήτως εάν θα έλθει ή όχι σε επικοινωνία μαζί τους. Η επικοινωνία αυτού του είδους δεν δημιουργεί οποιαδήποτε σχέση πελατειακή, συμβουλευτική, εμπιστευτική ή επαγγελματική μεταξύ της εταιρείας και του χρήστη.

Το γραφείο προβαίνει στη χρήση αυτών των στοιχείων μόνο για δικούς του σκοπούς, χωρίς να τα μοιράζεται με τρίτους. Έχει λάβει δε όλα τα απαραίτητα και συνήθη τεχνικά μέσα, προκειμένου να εμποδίσει εισβολή στα αρχεία του μη εξουσιοδοτημένων χρηστών.

Το γραφείο δεν ευθύνεται για την πολιτική διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων στις άλλες ιστοσελίδες που περιλαμβάνονται ή προτείνονται (links+f+t) στον διαδικτυακό τόπο. Η επιλογή αυτών τους οδηγεί σε απ’ ευθείας σύνδεση μαζί τους και το κλείσιμο της τρέχουσας ιστοσελίδας.

 

Μετά τιμής,

Εκ της διευθύνσεως του Δικηγορικού Γραφείου

Βασίλειος Δ. Νικολετάκης

06
Nov

Συνεργαζόμενοι Δικηγόροι

Το γραφείο μας διατηρεί συνεργασία με τα εξής γραφεία σε όλη την Ελλάδα:

Αλεξανδρούπολη: κ. ΚΑΡΑΛΗΣ
Αμαλιάδα: κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΠΡΟΥΛΗΣ
Άμφισσα: κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΛΗΣ
Βέροια: κ. ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βόλος: κ. ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΚΟΠΑΝΑΣ
Θεσσαλονίκη: κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ, κ. ΘΕΜΗ ΤΖΗΜΑ
Ιωάννινα: κ. ΜΑΝΘΟΣ ΠΑΡΓΑΝΑΣ
Καβάλα: κ. ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΟΥ
Κεφαλονιά: κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
Λαμία: κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ
Λέρος: κ. ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΝΙΗΛ
Λιβαδειά: κ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΤΣΩΝΑΣ
Πάτρα: κ. ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Σάμος: κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Σύρος: κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΙΚΚΙΛΗΣ
Φλώρινα: κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΡΗΣ
Χαλκίδα: κ. ΜΑΙΡΗ ΦΛΩΡΟΥ
Χαλκιδική: κ. ΤΣΕΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Χανιά: κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΓΓΑΝΑΣ

 

06
Nov

Ποιοι Είμαστε

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ο Βασίλειος Νικολετάκης  του Δημητρίου και της Αθανασίας, γεννήθηκε στην Πάτρα. Μεγάλωσε στην Βάρδα Ηλείας και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βάρδας με βαθμό «άριστα». Έλαβε υποτροφία από το ίδρυμα «Ι. και Σπ. Λάτσης» μετά επαίνου.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και αποφοίτησε στα 4 χρόνια με βαθμό «λίαν καλώς». Ακολούθως σπούδασε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Νομικής Σχολής Αθηνών, Β’ ιδιωτικού δικαίου, κατεύθυνση εργατικού δικαίου, από  όπου και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών (LL.M) με βαθμό «λίαν καλώς».  Αντικείμενο της διπλωματικής του εργασίας ήταν η «αρχή της ισότητας και ίσης μεταχείρισης στο χώρο του δικαίου των εργασιακών σχέσεων».

Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών. Έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσωπικού Λεωφορείων (ΚΤΕΛ), της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών, του Συλλόγου Ιδιοκτητών – Εκδοτών τοπικών εφημερίδων Αττικής, του κατασκευαστικού ομίλου ΑΚΜΩΝ ΑΤΕ, της « MALAGUTI ΜΟΤΟ ΕΛΛΑΣ ΑΕ ΒΕ», της « FINTRUSTSA», της «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΖΩΗ ΑΕ», πάνω από 15 σωματείων εργαζομένων σε  μεγάλα νοσηλευτικά και προνοιακά ιδρύματα της Αθήνας και της Επικράτειας, των σωματείων εργαζομένων στους Δήμο Πεντέλης , Νέας Ερυθραίας και Μοσχάτου, του συλλόγου πασχόντων από μεσογειακή αναιμία στο Δρακοπούλειο  Κέντρο Μεσογειακής Αναιμίας, της  «ΕΧΤΡΑΠΛΑΣΤICAAEBE», του συλλόγου ειδικευόμενων ιατρών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

  • Συνεργαζόμενος δικαστικός επιμελητής: Νικόλαος Γκώνιας.
  • Συνεργαζόμενη συμβολαιογράφος: Ευδοκία Οικονόμου – Χολέβα.

Λ. Αλεξανδρας 126 , 1ος όροφος (απεναντι απο τον Αρειο Παγο) ΤΚ 114 71 ΑΘΗΝΑ

Τηλ. Κέντρο: 2106412185 - FAX: 2106412188 - Κινητό: 6972028037 - E-MAIL: vnlaw@otenet.gr