Ποιοι Είμαστε

Βασίλειος Δ. Νικολετάκης
Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω – Εργατολόγος – Νομικός Σύμβουλος

& Συνεργάτες Δικηγόροι

Συνεργαζόμενος δικαστικός επιμελητής: Νικόλαος Γκώνιας
Συνεργαζόμενη συμβολαιογράφος: Ευδοκία Οικονόμου – Χολέβα

Βασίλης Νικολετάκης, Δικηγόρος

Βασίλειος Δημ. Νικολετάκης 

Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω – Εργατικού / ΚοινωνικοΑσφαλιστικού Δικαίου –  LL.M

Ο Βασίλειος Νικολετάκης  του Δημητρίου και της Αθανασίας, γεννήθηκε στην Πάτρα. Μεγάλωσε στην Βάρδα Ηλείας και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βάρδας με βαθμό «άριστα». Έλαβε υποτροφία από το ίδρυμα «Ι. και Σπ. Λάτσης» μετά επαίνου.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και αποφοίτησε στα 4 χρόνια με βαθμό «λίαν καλώς». Ακολούθως σπούδασε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Νομικής Σχολής Αθηνών, Β’ ιδιωτικού δικαίου, κατεύθυνση εργατικού δικαίου, από  όπου και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών (LL.M) με βαθμό «λίαν καλώς».  Αντικείμενο της διπλωματικής του εργασίας ήταν η «αρχή της ισότητας και ίσης μεταχείρισης στο χώρο του δικαίου των εργασιακών σχέσεων».

Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και νομικός σύμβουλος στο ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΠΔΔ και στην Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας (ΑΓΣΣΕ).

Ειδικεύεται σε θέματα Αστικού, Εργατικού, Συνταξιοδοτικού, ΚοινωνικοΑσφαλιστικού Δικαίου καθώς επίσης και σε θέματα του Δικαίου των Δημοσίων Συμβάσεων, Διοικητικού Δικαίου, διαγωνισμών ΑΣΕΠ και Δικαίου Ψυχικής Υγείας.

Έχει διατελέσει, επίσης, ως νομικός σύμβουλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσωπικού Λεωφορείων (ΚΤΕΛ), της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών, του Συλλόγου Ιδιοκτητών – Εκδοτών τοπικών εφημερίδων Αττικής, κατασκευαστικού ομίλου, της «MALAGUTI ΜΟΤΟ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ», της «FINTRUST SA», της «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Γ. ΖΩΗ ΑΕ», πάνω από 15 σωματείων εργαζομένων σε  μεγάλα νοσηλευτικά και προνοιακά ιδρύματα της Αθήνας και της Επικράτειας, του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΔΕΗ, των σωματείων εργαζομένων στους Δήμο Πεντέλης, Νέας Ερυθραίας και Μοσχάτου, του Συλλόγου Πασχόντων από μεσογειακή αναιμία στο Δρακοπούλειο  Κέντρο Μεσογειακής Αναιμίας, της  «ΕΧΤΡΑΠΛΑΣΤICA AEBE», του συλλόγου εργαζομένων και ιατρών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Συνεργαζόμενοι Δικηγόροι

Το γραφείο μας διατηρεί συνεργασία με τα εξής γραφεία σε όλη την Ελλάδα:

Αλεξανδρούπολη:κ. ΚΑΡΑΛΗΣ
Αμαλιάδα:

κ. ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Άμφισσα:κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΛΗΣ
Βέροια:κ. ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Βόλος:κ. ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΚΟΠΑΝΑΣ
Θεσσαλονίκη:κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ, κ. ΘΕΜΗ ΤΖΗΜΑ
Ιωάννινα:κ. ΜΑΝΘΟΣ ΠΑΡΓΑΝΑΣ
Καβάλα:κ. ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΟΥ
Κεφαλονιά:κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
Λέρος:κ. ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΝΙΗΛ
Λιβαδειά:κ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΤΣΩΝΑΣ
Πάτρα:κ. ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Σάμος:κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Σύρος:κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΙΚΚΙΛΗΣ
Φλώρινα:κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΡΗΣ
Χαλκίδα:κ. ΜΑΙΡΗ ΦΛΩΡΟΥ
Χαλκιδική:κ. ΤΣΕΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Χανιά:κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΓΓΑΝΑΣ

Πρόσφατα Άρθρα